Zespół
Usuwanie pracowników
Pracownik może trwale usunąć inne konto pracownika lub administratora z zespołu bieżącego sklepu.
Gdzie w panelu
Ustawienia → Zespół → Usuń konto
Co możesz zrobić
- Usunąć inne konto zespołu wraz z jego przypisaniami uprawnień.
Czego nie możesz zrobić
- Usunąć właściciela ani własnego konta.
- Usunąć danych biznesowych utworzonych wcześniej przez to konto.
Wymagania dodatkowe
- Konto wykonujące operację musi być aktywne, a celem musi być inne konto niż właściciel i ono samo.
Zakres danych
Operacja dotyczy konta i jego przypisań wyłącznie w bieżącym sklepie; nie usuwa zamówień ani treści sklepu.
Po odebraniu uprawnienia
Nie można usuwać kolejnych kont; konta usunięte wcześniej nie zostaną przywrócone.