Wersja sklepu 1.27.2 · Wydano 2026-07-25
Klienci tylko wtedy, gdy są potrzebni
Panel ukrywa sekcję Klienci, gdy konta klientów są wyłączone i sklep nie ma jeszcze żadnych kont.
Przejrzystsze menu
- Pozycja Klienci nie zajmuje miejsca w menu, gdy moduł kont klientów jest wyłączony i nie utworzono żadnego konta.
Historia pozostaje dostępna
- Jeżeli konta już istnieją, sekcja pozostaje widoczna po wyłączeniu modułu.
- Wyłączenie modułu nie usuwa kont, zamówień, koszyków ani zwrotów.